Het is nu di 11 dec 2018, 18:07

verwarming

Alles over de techniek die gebruikt wordt voor het aquarium.
Zoals bijvoorbeeld over: verwarming, filters, osmose, verlichting en filtermaterialen.

Forum Beginner
Berichten: 56
Geregistreerd: zo 09 feb 2014, 14:23
Woonplaats: lochem
BerichtGeplaatst: wo 24 sep 2014, 19:39
hallo allen ,ik heb een vraag over een buitenwaardse thermostaat en een eheim verwarming(jager)met eigen thermostaat,is dit mogelijk?Als ik de buitenthermostaat boven mijn watertemperatuur zet om hem te testen gaat het lampje van de verwarming niet branden wat volgens mij wel zou moeten,of werkt de eigen thermostaat dan niet meer?Ik hoop van jullie te horen,groet Rob :wave:
Avatar gebruiker
Beheerder
Berichten: 1788
Geregistreerd: do 02 jul 2009, 14:19
Woonplaats: Velserbroek
BerichtGeplaatst: do 25 sep 2014, 01:02
Rob, ik denk dat jij een externe thermostaat met temperatuur voeler bedoeld?
Als jouw jäger ingesteld staat op 25 graden en het water is 26 graden, en je hebt de externe thermostaat ingesteld op 28 graden, dan zal je jäger niet aanslaan.
je zal de jäger dan standaard al hoger moeten zetten.

Hoop dat je dit bedoelde
Groet, John Houthuyzen

Forum Beginner
Berichten: 56
Geregistreerd: zo 09 feb 2014, 14:23
Woonplaats: lochem
BerichtGeplaatst: do 25 sep 2014, 06:40
dank voor je antwoord John,ik heb hem inderdaad lager staan,zal hem hoger zetten en kijken wat hij doet
groet Rob

Forum Groentje
Berichten: 4
Geregistreerd: wo 18 jun 2014, 12:23
BerichtGeplaatst: za 27 sep 2014, 20:55
Weet niet wat voor pomp je hebt, maar de eheim pro versies hebben en kunnen dus een interne verwarming in hebben waardoor je dus geen verwarming in je bak nodig hebt.

Forum Beginner
Berichten: 56
Geregistreerd: zo 09 feb 2014, 14:23
Woonplaats: lochem
BerichtGeplaatst: zo 28 sep 2014, 10:39
dank voor je reactie,maar de verwarming zit niet in mijn pro,Helaas.

Forum Groentje
Berichten: 4
Geregistreerd: wo 18 jun 2014, 12:23
BerichtGeplaatst: di 07 okt 2014, 14:44
Als die 2e hands is gekocht, kan je reserve onderdelen voor kopen. Niet alle pro's kunnen het hebben, maar de 2 en 3 serie dacht ik wel. Ik had de 2 serie, maar daar was de verwarming van kapot. is bij te halen dus ;)

Maar je hebt ook versies die zonder de verwarming zijn.

Keer terug naar Techniek

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron