Het is nu ma 17 dec 2018, 03:14

Tc 420 controller

Alles over de techniek die gebruikt wordt voor het aquarium.
Zoals bijvoorbeeld over: verwarming, filters, osmose, verlichting en filtermaterialen.
Avatar gebruiker
Forum Ontdekker
Berichten: 160
Geregistreerd: di 25 nov 2014, 15:18
BerichtGeplaatst: vr 19 dec 2014, 09:31
Ik krijg min programma niet naar de controller geüpload. Hij draait wel met de laptop er aan maar als ik hem dan wil uploaden loopt hij een klein stukje en geeft hij aan loading failed. Wat doe ik niet goed?
Avatar gebruiker
Beheerder
Berichten: 1788
Geregistreerd: do 02 jul 2009, 14:19
Woonplaats: Velserbroek
BerichtGeplaatst: vr 19 dec 2014, 12:03
Houd virusscanner hem niet tegen?
Groet, John Houthuyzen
Avatar gebruiker
Forum Ontdekker
Berichten: 160
Geregistreerd: di 25 nov 2014, 15:18
BerichtGeplaatst: vr 19 dec 2014, 12:05
Dat zou kunnen. Dat weet ik niet. Hij laadt een klein stukje en dat stopt hij
Avatar gebruiker
Forum Ontdekker
Berichten: 160
Geregistreerd: di 25 nov 2014, 15:18
BerichtGeplaatst: vr 19 dec 2014, 12:08
De klok synchroniseert hij wel gewoon
Avatar gebruiker
Forum Ontdekker
Berichten: 160
Geregistreerd: di 25 nov 2014, 15:18
BerichtGeplaatst: za 20 dec 2014, 18:04
Probleem is al opgelost

Forum Groentje
Berichten: 11
Geregistreerd: ma 23 sep 2013, 15:25
Woonplaats: Maassluis
BerichtGeplaatst: zo 21 dec 2014, 14:37
En wat was het?

mvg Ronald
Avatar gebruiker
Forum Ontdekker
Berichten: 160
Geregistreerd: di 25 nov 2014, 15:18
BerichtGeplaatst: zo 21 dec 2014, 14:41
Alles exact op een half uur gezet. En heb hem op mode 2 gezet. Mischien zat mode een in de weg of zo haha. Had contact gehad met de verkoper. Die zei dat je het exact op een half uur moest zetten. Heeft hij ook al een paar keer gehad. Nu werkt het perfect

Keer terug naar Techniek

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

cron